Biszkopt z żurawiną i pistacjami

Biszkopt z żurawiną i pistacjami
Przepis żurawinowy i pistacjowy biszkopt może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 2 godziny i 55 minut. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, cukier granulowany, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Biszkopt Żurawinowy Pistacjowy, Biszkopt żurawinowo-pistacjowy, oraz Biszkopt Żurawinowy Pistacjowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku. Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Wymieszać odmierzoną mąkę, proszek do pieczenia i sól w średniej misce, aby rozbić grudki i napowietrzyć; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Umieść cukier i masło w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek i ubijaj na średniej prędkości, aż będzie puszyste i jasne, około 3 minut. Zatrzymać mikser i zeskrobać trzepak i boki miski gumową szpatułką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać jajka, skórkę i wanilię i wymieszać do połączenia, około 1 minuty. Zatrzymać mikser i zeskrobać trzepak i boki miski za pomocą gumowej szpatułki.Włącz mikser do niskiego poziomu i powoli dodaj zarezerwowaną mieszaninę mąki, mieszając aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać żurawinę i pistacje i wymieszać do równomiernego połączenia.Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą i podzielić na 2 równe porcje. Używając rąk i w razie potrzeby polewając je, uformuj każdą porcję w 10 --1-1/2- calowy prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
6
Przenieść prostokąty na przygotowaną blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Piec do jasnego złocistego brązu, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Wyjmij patelnię do stojaka z drutu i pozostaw do ostygnięcia przez 15 minut. W międzyczasie zmniejsz temperaturę piekarnika do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Usuń prostokąty na deskę do krojenia (zarezerwuj blachę do pieczenia i pergamin). Za pomocą ząbkowanego noża, przeciąć każdy prostokąt w poprzek na niewielkiej przekątnej na kawałki o grubości 1/2 cala, które mają około 4 cale długości. Odrzuć elementy końcowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
10
Umieść pozostałe kawałki płasko na zarezerwowanej blasze do pieczenia, rozstaw je co najmniej 1/4 cala od siebie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
11
Piec przez 15 minut. Flip biszkopty i piec, aż szczyty są suche w dotyku i światło złoty brąz, o 15 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Umieść blachę do pieczenia na stojaku z drutu i niech biszkopty ostygną całkowicie na blasze, co najmniej 30 minut.Roztopić czekoladę, jeśli używasz, w małym rondlu na małym ogniu. (Alternatywnie, roztopić czekoladę w kuchence mikrofalowej, mieszając co 30 sekund, aby uniknąć przypalenia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
BiscottiBiscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
13
Przenieś go do małej plastikowej torebki zamykanej, wyciąć około 1/16 cala od jednego dolnego rogu i skropić czekoladę nad biszkoptem w zygzakowaty wzór.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
BiscottiBiscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
14
Niech biszkopty siedzieć, aż czekolada ustawi, o 30 protokół. Ciasteczka mogą być przechowywane w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
BiscottiBiscotti
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 55 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia5
Magazyn