Biszkopt z migdałami i rodzynkami

Biszkopt z migdałami i rodzynkami
Migdały i rodzynki Biscotti może być tylko deser szukasz. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 52 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 272 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Mieszanka nasion anyżu, skórki pomarańczowej, ekstraktu z wanilii i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Czekolada Rodzynki Biscotti, Biszkopt z orzechami nerkowca i złotymi rodzynkami, oraz Gorzka Czekolada Rozmaryn Rodzynki Biscotti.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W misce wymieszać masło i cukier granulowany i ubić trzepaczką lub mikserem ręcznym, aż będą lekkie i puszyste, okresowo zeskrobując boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Dodać skórkę pomarańczową i ubić w
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
4
całe jajka po kolei. Wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
WaniliaWanilia
5
Delikatnie wymieszać z mąką, proszkiem do pieczenia i solą. Po włączeniu mąki, złożyć migdały, rodzynki i anyż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MigdałyMigdały
RodzynkiRodzynki
AnyżAnyż
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
6
Ciasto podzielić na dwie części. Jeśli ciasto jest lepkie, odkurz ręce odrobiną mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
7
Rozwałkuj ciasto na dwie kłody na długość tacy z arkuszami i umieść na tacy. Ubij białko z 1 łyżką wody w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CiastoCiasto
WodaWoda
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Kłodę posmarować białkiem i posypać cukrem turbinado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier TurbinadoCukier Turbinado
Białka JajBiałka Jaj
9
Piec do ciemnobrązowego, lekko chrupiące na brzegach i jeszcze trochę miękkie w środku, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Wyjąć z piekarnika na deskę do krojenia i pokroić na bias ząbkowanym nożem, dopóki są jeszcze ciepłe. Krojenie na ciepło zapobiegnie kruszeniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
PiekarnikPiekarnik
11
Połóż biszkopty z powrotem na tacy arkusza (s), ścięte boki w dół, i wrócić do piekarnika, aż trochę bardziej złoty wokół krawędzi, kolejne 10 minut. To utwardzi biszkopty, ale nie sprawi, że będą jak skały.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Wyjąć z piekarnika na półmisek i podawać z kawą lub Vin Santo do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Vin SantoVin Santo
KawaKawa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Biscolicious!

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki) z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki)
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin. Dobrze komponuje się z mięsem i mięsnymi sosami makaronowymi, drobiem i twardymi serami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn