Biszkopt Pasternakowy Pieczony W Miodzie
Miód pieczony Pasternak Bisque może być tylko zupa szukasz. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 511 kalorii, 4G białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jeśli masz pasternak, pieprz, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Latki pasternakowe z musztardowym kremem z nerkowca i miodem pieczone jabłka, Piernik Z Pasternakiem, oraz Chipotle miodowe-pieczony Pasternak i marchewkowe Crostini z bitą Ricottaną i Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: gaznik
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Pasternak wymieszać z olejem i 1 łyżeczką soli i skropić 3 łyżkami miodu.
Umieścić na blasze do pieczenia i umieścić w górnej połowie piekarnika. Pieczeń 30 minut, lub aż pasternak są głębokie złoty brąz; mają tendencję do spalania łatwo więc upewnij się, aby wrzucić często podczas pieczenia.
W międzyczasie włóż wodę do dużego garnka i umieść na dużym ogniu.
Połóż podwójną warstwę gaznicy na płaskiej powierzchni i umieść marchew, cebulę, pietruszkę, liście laurowe i ziarna pieprzu na środku. Związać gazę i wokół warzyw i ziół wymieszać i wrzucić do wody. Doprowadzić do wrzenia, obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.
Wyjąć pasternak z piekarnika i od razu włożyć do wywaru.
Dodać pozostały miód, sól i biały pieprz; gotować na wolnym ogniu przez około 20 minut. Puree z blenderem zanurzeniowym lub partiami w blenderze.
Dodać śmietanę i gotować przez kolejne 10 protokół lub aż gruby.