Bisquick® Bezglutenowe Kwadraty Cytrynowe
Bisquick® bezglutenowe kwadraty cytrynowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 159 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16 i kosztuje 20 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, sól, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Bezglutenowa Mieszanka Bisquick, Bezglutenowe Bisquick™ Snickerdoodles, oraz Domowe Bezglutenowe Bisquick dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. w średniej misce, wymieszać Bisquick mix, 1/2 szklanki masła i 1/4 szklanki cukru pudru do wymieszania. (
Mieszanka będzie krucha.) Naciśnij w dolnej części ungreased 8-calowy kwadratowy patelni.
Piec 20 minut lub do lekko rumiane.
W średniej misce wymieszaj cukier granulowany, skórkę z cytryny, sok z cytryny, proszek do pieczenia, sól i jajka mikserem elektrycznym na średniej prędkości 3 minuty lub do lekkiego i puszystego. Ubić w roztopionym maśle.
Piec 25 do 26 minut lub dopóki nie pozostanie wcięcia po dotknięciu lekko w środku. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym, około 1 godziny. Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do dobrze schłodzone.
Pokrój na 4 rzędy po 4 rzędy. Przechowywać w lodówce.