Krab i ostrygi Bisque może być tylko zupa szukasz. Ten pescatariański przepis służy 15 i kosztuje 1,91 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 302 kalorie, 7G białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ostryg, przyprawy cajun, guzek krabmeat, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bisque z kraba i ostryg, Oyster-Crab Bisque, oraz Oyster Bisque dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Roztopić masło w holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać czosnek i szalotka, i smażyć do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
Masło
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Dodać mąkę; gotować 1 minutę, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
3
Dodać sok z małży i wino; gotować 2 minuty lub aż zgęstnieje, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Małży
Wino
4
Wymieszać w sosie Worcestershire i następne 3 składniki. Gotować, aż do całkowitego ogrzania, o 10 protokół. Wymieszać ostrygi i mięso krabowe; gotować tylko do momentu, aż ostrygi zwijają się.
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.