Big Ray ' s Greek Grillowany Sum

Big Ray ' s Greek Grillowany Sum
Grillowany Sum Big Ray ' a wymaga ok. 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.97 za porcję. Jedna porcja zawiera 310 kalorii, 40g białka, oraz 15 g tłuszczu. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka filetów Sum, Greckie przyprawy, ser feta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Sprawdza się jako danie główne. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Spróbuj Grillowany Sum Grecki, Łatwe grillowane kury kornwalijskie i cukinia z grecką marynatą, Tzatziki i sałatką grecką, oraz Grecka sałatka z awokado i grillowanym kurczakiem z greckim sosem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Doprawić obie strony każdego fileta z suma grecką przyprawą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa GreckaPrzyprawa Grecka
Filety Z SumaFilety Z Suma
3
Posypać serem feta i miętą po jednej stronie każdego fileta; skropić oliwą z oliwek na ser i miętę. Zaczynając od Węższego końca, zwinąć rybę szczelnie wokół nadzienia i zabezpieczyć wykałaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser FetaSer Feta
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SerSer
RybyRyby
MiętaMięta
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
4
Gotuj na rozgrzanym grillu, aż ryba będzie łatwo płatkować widelcem, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia48
Magazyn