Big Game Spicy Beer Cheese Soup
Big Game Spicy Beer Cheese Soup to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 419 kalorii, 20g białka, oraz 32G tłuszczu. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka oliwy z oliwek, KARTONOWY zapas kurczaka, blok ostry ser cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 46%. Spróbuj Pikantny Dip Piwno-Serowy, Gra dzień piwo bachory, oraz Slow Cooker Spicy Sausage & Beer Cheese Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło z oliwą z oliwek w dużym garnku do zupy lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Gotować i mieszać seler, marchew, i czosnek do miękkości, o 8 protokół.
Wlać rosół z kurczaka, piwo, sos Worcestershire, ostry sos pieprzowy, biały pieprz,musztarda w proszku, cebula w proszku, czosnek w proszku, i pieprz cayenne; trzepaczka do połączenia.
Zmiksować mieszankę za pomocą blendera ręcznego, aż będzie gładka. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu 15 minut.
Wymieszaj śmietanę z rosołu i zupę serową Cheddar; przynieś zupę z powrotem na wolnym ogniu.
Wymieszać ser topiony i pozostawić do rozpuszczenia. Kiedy się stopi, powoli wymieszać w pepperjack i ostrych serów Cheddar, trochę na raz, pozwalając każdemu dodatkowi stopić się do zupy przed dodaniem następnego.
Dusić zupę na małym ogniu, aż ser całkowicie stopi się i smaki mają mieszane, 15 do 20 więcej minut.