Bieluga Tosty Z Soczewicy
Bieluga toasty z soczewicy to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 236 kalorii, 9g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka soku z cytryny, gałązki tymianku, octu sherry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Sałatka Z Soczewicy Beluga, Beluga Soczewica Crostini Przepis, oraz Beluga kawior z soczewicy na Blini.
Instrukcje
Pierwsze 4 składniki zagotować w dużym rondlu. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, przykryć, i gotować 20 do 30 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Odcedzić i przenieść soczewicę do miski. Schłodzić do temperatury pokojowej, około 20 minut.
W małej miseczce wymieszać 2 łyżki octu, sok z cytryny, 1 łyżeczkę soli koszernej i pieprzu. Stopniowo ubijać olejami aż do wymieszania.
Zalać ostudzoną soczewicę, wyregulować przyprawę i odstawić. Przykryć folią i schłodzić do potrzeb, do 1 dnia wcześniej.
Roztopić masło na dużej patelni na małym ogniu.
Dodaj cebulę i pozostałe 1 łyżeczka soli koszernej, i gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 45 do 50 minut lub aż miękkie i karmelizowane.
Przełożyć do miski i odsączyć patelnię z pozostałymi 2 łyżkami octu.
Wlać gorący ocet do miski z cebulą; dodać crme de cassis i wymieszać, aby włączyć.
Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia 10 minut, przykryć folią i schłodzić, aż będzie to potrzebne.
Powrót soczewicy i karmelizowanej cebuli do temperatury pokojowej 1 godzinę przed podaniem. Ułóż krakersy na talerzu z miską karmelizowanej cebuli i miską soczewicy.
Pozwól gościom rozłożyć krakersy z 1/4 łyżeczki crme frache każdy, A górę łyżką każdej z soczewicy i karmelizowanej cebuli.