Biały sernik rosyjski może być tylko Wschodnioeuropejskie przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 652 kalorie, 15g białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 85 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 55 minut. Jeśli masz cukier, likier o smaku kawy, krakersy graham i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Białe Ruskie Serniki, Biały Rosyjski, oraz Gorące Białe Rosyjskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. przykryj zewnętrzne dno i boki 9-calowej patelni sprężynowej folią, aby uniknąć wycieków. W małej misce, wymieszać pokruszone krakersy graham i masło. Naciśnij mieszaninę równomiernie na dnie patelni. Odstawić.
Dodaj cukier, espresso, mleko, Likier, masło i wanilię; ubijaj na małej prędkości, aż będzie gładka(nie mieszaj).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Likier
Wanilia
Masło
Cukier
Mleko
4
Dodawać jajka, pojedynczo, ubijając aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
5
Na patelnię ostrożnie wlać nadzienie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Piec około 40 minut lub do środka jest po prostu ustawić. Całkowicie schłodzić na stojaku chłodzącym, około 1 godziny. Przykryć sernik; przechowywać w lodówce 4 godziny lub na noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
7
Aby zrobić polewę, roztopić powłoki cukierków wanilii i czekolady mlecznej zgodnie z zaleceniami na opakowaniach. Używając łyżek lub dekorując torby, mżawka linie powłok cukierków nad chłodnym sernikiem.