Biała fasola z Rigatoni
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj białej fasoli z Rigatoni. Jedna porcja zawiera 353 kalorii, 17g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 5. Za $1.16 za porcję, ten przepis okładki 30% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka pomidorów w puszkach, pieprzu, szałwii i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci smak domu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia świetny wynik spoonacular 91%. Rigatoni Z Kiełbasą, Jarmużem I Białą Fasolą, Rigatoni z fasolą i grzybami, oraz Rigatoni z kiełbasą, fasolą i zieleniną są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Gotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W dużym rondlu podsmaż cebulę i czosnek na oleju do miękkości. Wymieszaj grzyby; gotuj około 5 minut dłużej lub do momentu, gdy grzyby będą prawie miękkie.
Dodaj fasolę, pomidory, szałwię, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 5 minut. Dodaj jarmuż. Wróć do wrzenia. Przykryj i gotuj przez 3-4 minuty lub do momentu, gdy jarmuż zwiędnie i będzie miękki.
Odcedź makaron; Dodaj do mieszanki fasoli i podgrzej.