Biała Czekolada-Lemon Pie Pops
Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka skorupy ciasto, mleko, cytrynowy twaróg, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Red, White, and Blue White Chocolate Pudding Pops, White Chocolate Marshmallow Pops, oraz Solony Karmelowy Pudding Z Białej Czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°. Spray cookie arkusza lub linii z silikonową matą do pieczenia.
Posypać mąką na powierzchni roboczej. Rozwiń 1 ciasto skorupa na powierzchni. Korzystanie 2-calowy foremka do ciastek w kształcie serca, wyciąć serca ze skórki; miejsce na arkuszu cookie. (Resztki ciasta można zwinąć w kulkę, rozwałkować wałkiem do ciasta i ponownie przyciąć.)
Aby każde ciasto pop, lekko naciśnij lizak kij do serca tak, że spoczywa w środku. Top każdej rundy z 1/2 łyżeczki twarogu cytrynowego i kilka pieczenia chipsy. Powtórz wycinanie serc z inną skórką z ciasta; przykryj każdą drugą skórką serca. Z widelcem lub lizakiem, naciśnij wokół krawędzi, aby uszczelnić.
Wierzch wymieszać z ubitym jajkiem; posypać granulowanym cukrem. W razie potrzeby wyciąć małe serca z resztek ciasta i umieścić na wierzchu.
Piec około 15 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć z arkuszy ciastek; całkowicie schłodzić na stojakach chłodzących.
Wymieszaj cukier puder i mleko, aby utworzyć cienki lukier.
Umieść w torbie z ciastem lub tubce dekoracyjnej i zygzakiem na górze każdej dla dekoracyjnego wykończenia.