Strudel Z Serem Jabłkowo-Śmietankowym
Strudel z serem jabłkowo-śmietankowym jest Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 205 kalorii. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka masła, mielona gałka muszkatołowa, orzechy włoskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Strudel Jabłkowo-Serowy, Strudel jabłkowy (apfel Strudel), oraz Strudel Jabłkowy.
Instrukcje
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj jabłka; smażyć 3 minuty lub aż lekko rumiane. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować 5 minut lub do miękkości, często mieszając. Wymieszać z brązowym cukrem, koncentratem soku jabłkowego, cynamonem i 1/8 łyżeczki gałki muszkatołowej. Gotować 3 minuty lub aż cukier topi się i mieszanina jest lekko syropy.
Zdjąć z ognia; wymieszać orzechy włoskie. Super.
W misce umieścić serek, cukier granulowany, śmietanę i mąkę; ubić mikserem na średniej prędkości, aż będzie gładka. Ubić wanilią, solą i białkiem.
Umieść 1 arkusz phyllo na dużej desce do krojenia lub powierzchni roboczej (przykryj pozostałe ciasto, aby zapobiec wyschnięciu); lekko pokryć sprayem do gotowania. Powtórz warstwy z pozostałą phyllo i sprayem do gotowania, kończąc na phyllo. Delikatnie naciśnij warstwy filo razem. Lekko Płaszcz top arkusz phyllo z gotowania sprayu. Łyżka mieszanki jabłek wzdłuż 1 krótkiej krawędzi phyllo, pozostawiając 2-calową granicę.
Mżawka śmietana ser na mieszance jabłkowej. Fold długie krawędzie phyllo nad nadzieniem (phyllo nie całkowicie pokryje wypełnienie). Zaczynając od krótkiej krawędzi z 2-calowym obramowaniem, zwijaj galaretkę. (Nie zwinąć zbyt mocno lub strudel może podzielić.)
Umieść strudel, szew od strony dołu,na blasze pokrytej natryskiem do gotowania.
Posypać szczyptą gałki muszkatołowej.
Piec w 375 przez 15 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć z piekarnika; ostudzić 10 minut na blasze do pieczenia na stojaku z drutu.
W razie potrzeby posypać cukrem pudrem.
Pokroić na 6 równych porcji za pomocą ząbkowanego noża.