Bezy Kawowe

Bezy Kawowe
Przepis Kawa bezy jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 17 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz palone ziarna kawy, wanilię, białka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło ten napój. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Karmelowe Bezy Kawowe, Mini Bezy Kawowe, oraz Bezy Kawowe Z Lodami Kokosowymi.

Instrukcje

1
W misce, z mikserem elektrycznym (wyposażonym w mocowanie trzepaczki) na dużej prędkości, ubić białka z jajek i śmietanę z kamienia nazębnego, aż będą gęste i spienione. Stopniowo dodawać cukier i nadal ubijać, aż mieszanina utrzyma sztywne, błyszczące szczyty. Ubić wanilią i espresso w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Łyżka bezy w 1 1/2-do 2-cala-wide kopców, o 1 cal od siebie, na gotowanie pergamin wyłożone lub maślane i mąki 12-na 15-calowe blachy do pieczenia (patrz UWAGI). Delikatnie umieść po jednym ziarnie Kawy na każdym kopcu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KawaKawa
Kopce BarKopce Bar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec w piekarniku 200, aż bezy będą jasnobrązowe i dać lekko po delikatnym naciśnięciu, 1 1/4 do 1 1/2 godziny; zmiana pozycji patelni w połowie pieczenia. Wyłączyć ogrzewanie i pozostawić bezy w zamkniętym piekarniku na 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
Wsuń szpatułkę pod bezy, aby zwolnić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn