Bezy Kakaowo-Migdałowe

Bezy Kakaowo-Migdałowe
Bezy migdałowe Cocoan może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 60 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 17 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz mielone migdały, słodko-gorzką czekoladę, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Kakaowe bezy z jagodami, Bezy Czekoladowo-Migdałowe, oraz Bezy Jagodowe Migdałowe.

Instrukcje

1
Umieść stojaki, aby podzielić piekarnik na trzecie i rozgrzej piekarnik do 149°. Linia dwie blachy do pieczenia z pergaminem lub maty silikonowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Cukier cukierniczy, zmielone migdały i kakao w proszku przesiać do miski i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Miękkie Masło Do Wysmarowania ForemekMiękkie Masło Do Wysmarowania Foremek
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Pracując z mikserem stojącym wyposażonym w uchwyt trzepaczki (upewnij się, że miska jest nienagannie czysta i sucha), ubij białka i sól na średniej prędkości, aż białka będą nieprzezroczyste. Zwiększ prędkość do średnio-wysokiej i nadal ubijaj, dodając cukier około 1 łyżki stołowej na raz. Następnie ubijaj, aż białka będą twarde i utrzymają sztywne szczyty. Nadal powinny być bardzo błyszczące. Ubić wanilią i wyjąć miskę z miksera. Dużą gumową szpatułką, szybko, ale delikatnie złożyć suche składniki, a następnie posiekaną czekoladę i prażone migdały. Białka nieuchronnie spuszczają powietrze podczas składania suchych składników-po prostu staraj się działać szybko i używaj lekkiego dotyku, aby opróżnić je w jak najmniejszym stopniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Użyj szpatułki, aby ostrożnie łyżkę ciasta do worka Ziploc wielkości galonów. Uszczelnić worek i przyciąć 1/2-calowy otwór z rogu rury ciasto na blachy do pieczenia, pozostawiając około 2 cali między kopcami. Wierzchy bez bardzo lekko odkurzyć przesianym cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
5
Piec przez 10 minut, a następnie, bez otwierania drzwi piekarnika, zmniejszyć temperaturę piekarnika do 93° i piec przez 1 godzinę więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
6
Wyjąć blachy do pieczenia z piekarnika i pozostawić bezy do ostygnięcia do temperatury pokojowej. Następnie obrać bezy z blach do pieczenia. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn