Bezy Kakaowo-Migdałowe
Bezy migdałowe Cocoan może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 60 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 17 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz mielone migdały, słodko-gorzką czekoladę, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Kakaowe bezy z jagodami, Bezy Czekoladowo-Migdałowe, oraz Bezy Jagodowe Migdałowe.
Instrukcje
Umieść stojaki, aby podzielić piekarnik na trzecie i rozgrzej piekarnik do 149°. Linia dwie blachy do pieczenia z pergaminem lub maty silikonowe.
Cukier cukierniczy, zmielone migdały i kakao w proszku przesiać do miski i odstawić.
Pracując z mikserem stojącym wyposażonym w uchwyt trzepaczki (upewnij się, że miska jest nienagannie czysta i sucha), ubij białka i sól na średniej prędkości, aż białka będą nieprzezroczyste. Zwiększ prędkość do średnio-wysokiej i nadal ubijaj, dodając cukier około 1 łyżki stołowej na raz. Następnie ubijaj, aż białka będą twarde i utrzymają sztywne szczyty. Nadal powinny być bardzo błyszczące. Ubić wanilią i wyjąć miskę z miksera. Dużą gumową szpatułką, szybko, ale delikatnie złożyć suche składniki, a następnie posiekaną czekoladę i prażone migdały. Białka nieuchronnie spuszczają powietrze podczas składania suchych składników-po prostu staraj się działać szybko i używaj lekkiego dotyku, aby opróżnić je w jak najmniejszym stopniu.
Użyj szpatułki, aby ostrożnie łyżkę ciasta do worka Ziploc wielkości galonów. Uszczelnić worek i przyciąć 1/2-calowy otwór z rogu rury ciasto na blachy do pieczenia, pozostawiając około 2 cali między kopcami. Wierzchy bez bardzo lekko odkurzyć przesianym cukrem cukierniczym.
Piec przez 10 minut, a następnie, bez otwierania drzwi piekarnika, zmniejszyć temperaturę piekarnika do 93° i piec przez 1 godzinę więcej.
Wyjąć blachy do pieczenia z piekarnika i pozostawić bezy do ostygnięcia do temperatury pokojowej. Następnie obrać bezy z blach do pieczenia. Przechowywać w szczelnym pojemniku.