Bezglutenowe Roly Poly Peanut Butter - Czekoladowe Kulki

Bezglutenowe Roly Poly Peanut Butter - Czekoladowe Kulki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać bezglutenowe Roly Poly masło orzechowe - czekoladowe kulki spróbować. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka zbóż, syrop kukurydziany, cukier puder i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Roly-Poly PB-kulki czekoladowe, Roly-Poly bread & butter pud, oraz Dżem & biała czekolada roly-poly.

Instrukcje

1
Wyłożyć arkusz ciastek pergaminem lub papierem woskowanym. W rondlu 1-quart, wymieszać kawałki czekolady i wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Pliki CookiePliki Cookie
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Podgrzać na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina będzie gładka. Schłodzić czekoladę podczas przygotowywania cukierków.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
3
W średniej misce, wymieszać masło orzechowe, cukier puder i syrop kukurydziany, aż dobrze wymieszane. Wymieszaj płatki aż do równomiernego pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
ZbożaZboża
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Lekko spryskaj ręce sprayem do gotowania. Dla każdego cukierka zwiń 1 łyżkę mieszanki w kulkę o średnicy 1 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
RolkaRolka
5
Umieść kulki na arkuszu ciastek i naciśnij je lekko, aby DNA kulek były płaskie (to powstrzymuje je od zwijania się z arkusza ciastek).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Łyżka około 1 łyżeczki schłodzonej czekolady na każdą kulkę. Przechowywać w lodówce do firmy, o 30 minut. Przechowywać cukierki w przykrytym pojemniku w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn