Bezglutenowe Meksykańskie Śniadanie Pizza
Przepis bezglutenowe meksykańskie śniadanie Pizzan jest gotowy w około 35 minut i jest zdecydowanie spektakularny דל פחמימות,zny opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 88 centów za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 240 kalorii. Mieszanka ciasta pizza crust, salsa, ser Monterey jack, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. z łyżką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Bezglutenowe Meksykańskie Śniadanie Pizza, Crock Pot Meksykańska Zapiekanka Śniadaniowa {Low Carb & Gluten Free}, oraz Niskowęglowodanowe Bezglutenowe Śniadanie Pizza.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. smar cookie arkusz i ręce. Naciśnij ciasto do 11-calowy Okrągły na arkuszu cookie.
Piec 12 do 14 minut lub do krawędzi zaczyna brązowy.
Tymczasem w 10-calowej patelni nonstick, gotować i mieszać chorizo na średnim ogniu, aż nie będzie już różowy.
Odcedzić; wyjąć do małej miski. Wytrzyj patelnię.
Dodać jajka na patelni; gotować na średnim ogniu, aż prawie zestaw. Zamieszaj chorizo.
Rozłóż 1/2 szklanki salsy na częściowo upieczonej skórce. Łyżka mieszanki jaj na salsie, pokrywając skorupę całkowicie.
Piec 8 do 10 minut dłużej lub aż skorupa jest głęboki złoty kolor i ser topi.
Podawać z pozostałą 1/2 szklanki salsy.