Bezglutenowe i bezcukrowe bułeczki z cytryną i makiem
Bezglutenowe i bezcukrowe bułeczki z cytryną i makiem mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 20. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 162 kalorie, 6G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soku z cytryny, vanillan extract, stewian extract w, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Muffinki Z Makiem Cytrynowym-Bezglutenowe, Bezglutenowe Muffinki Cytrynowo-Makowe, oraz Bezglutenowe Muffinki Cytrynowo-Makowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść 2 Stojaki piekarnika na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 177°C (350°F). Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem lub maty silikonowe lub lekko je mglić z olejem w sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
W średniej misce, połączyć mąkę migdałową, Splenda, proszek do pieczenia, sól, i mak i ubijać, aż dobrze wymieszane. W dużej misce, ubić jajka, sok z cytryny, masło, Skórka z cytryny, wanilia, i płyn stewii razem, aż dokładnie wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie