Bezglutenowe Ciasto Cytrynowe

Bezglutenowe Ciasto Cytrynowe
Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 5G białka, oraz 11g tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 40 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, jajka, wanilię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Cytrynowo-Jagodowe - Bezglutenowe, Ciasto Cytrynowo-Jagodowe - Bezglutenowe, oraz Ciasto bezglutenowe II dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. masło 9x5-calowy bochenek patelni; posypać 1 łyżeczką suchej mieszanki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, beat masło i twarożek z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane. Ubić jajka po kolei. Ubić wanilią, ekstraktem z migdałów i skórką cytryny. Beat w wymieszać ciasto tylko do dobrze wymieszane. Ciasto będzie grube i lekko grudkowate. Miarka go do patelni i równomiernie rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
TwarożekTwarożek
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
WaniliaWanilia
MasłoMasło
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PatelniaPatelnia
3
Piec 1 godzinę i 20 minut. Schłodzić 10 minut w patelni na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
Poluzować boki bochenków od patelni; zdjąć z patelni i ułożyć górną stronę do góry na stelażu. Ostudzić całkowicie, około 3 godzin przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Przed podaniem posypać cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn