Farsz Kasztanowo-Figowy

Farsz Kasztanowo-Figowy
Farsz kasztanowo-figowy to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 346 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, liści tymianku, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Farsz Kasztanowy, Farsz Kasztanowy, oraz Farsz Kasztanowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć chleb, kasztany, i figi; przykryć i odstawić. Na dużej patelni, rozgrzać olej, cebula, i seler na średnim ogniu i gotować 5 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać wywar z kurczaka i tymianek, podgrzać do wrzenia i zdjąć z ognia. (Przepis można zrobić do tego momentu do 1 dnia wcześniej. Przykryć i schłodzić wywar i chleb oddzielnie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
3
Dodać bulion do mieszanki Chlebowej, wraz z jajkami, solą i pieprzem. Rzucać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)(Keebler)
(duża Tuba)(duża Tuba)
4
Umieścić w naczyniu do pieczenia i przykryć folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
5
Piec z indykiem w pierwszej godzinie gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Pozostaw w temperaturze pokojowej, podczas gdy Indyk nadal się piecze. W razie potrzeby, ogrzać w piekarniku przez 10 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn