Bezglutenowe Batoniki Z Czekoladą
Bezglutenowe batoniki do serników czekoladowych wymagają ok. 2 godziny i 15 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 130 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 41 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mieszanka twarogu, jajka, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bezglutenowe Batoniki Z Czekoladą, Peanut Butter Chocolate Chip Granola Bars (Bez Pieczenia, Wegańskie, Bezglutenowe, Wolne Od Soi), oraz No Bake Chocolate Peanut Butter Cheesecake Bars (Bezglutenowy, Rafinowany Bez Cukru + Wegańskie).
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. łyżka ciastka ciasto na dnie tylko smarowane lub rozpylone 9-calowy kwadratowy patelni; naciśnij równomiernie w dnie patelni.
Piec 15 minut. W międzyczasie, w średniej misce, beat twarogu i cukru z mikserem elektrycznym na małej prędkości około 30 sekund lub aż do blended. Ubić wanilią i jajkami, pojedynczo.
Rozłóż nadzienie równomiernie na częściowo upieczoną skórkę.
Piec 28 do 32 minut dłużej lub aż nadmuchane i centrum jest po prostu ustawić. Schłodzić 30 minut na stojaku chłodzącym. Przechowywać w lodówce, aż ostygnie, co najmniej 1 godzinę. W przypadku prętów pokrój na 4 rzędy o 4 rzędy.
Każdą porcję skropić syropem czekoladowym. Przechowywać w lodówce.