Bezglutenowa pizza z pomidorami i mozzarellą

Bezglutenowa pizza z pomidorami i mozzarellą
Przepis bezglutenowe pomidory i Mozzarella Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 35 minut. Jedna porcja zawiera 64 kalorie, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 45 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, ciasto na pizzę, sos do pizzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Mozzarella Heirloom pomidor Galette z parmezanem Crust (Gluten Free + Grain Free), Sałatka z pomidorów, mozzarelli i bazylii Quinoa (bezglutenowa) Sałatka z pomidorów, mozzarelli i bazylii Quinoa (bezglutenowa), oraz Bezglutenowa Pieczona Pizza Pomidorowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°. smar cookie arkusz i ręce. Naciśnij ciasto do 11-calowy Okrągły na arkuszu cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Piec 12 do 14 minut lub do krawędzi zaczyna brązowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Spread z sosem do pizzy w ciągu 1/2 cala krawędzi. Top z serem i pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do PizzySos Do Pizzy
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
4
Piec 8 do 10 minut dłużej lub aż skorupa jest głęboki złoty kolor i ser topi. Wierzch z liśćmi bazylii. Schłodzić 5 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn