Bezglutenowa pizza z pomidorami i mozzarellą
Przepis bezglutenowe pomidory i Mozzarella Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 35 minut. Jedna porcja zawiera 64 kalorie, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 45 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, ciasto na pizzę, sos do pizzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Mozzarella Heirloom pomidor Galette z parmezanem Crust (Gluten Free + Grain Free), Sałatka z pomidorów, mozzarelli i bazylii Quinoa (bezglutenowa) Sałatka z pomidorów, mozzarelli i bazylii Quinoa (bezglutenowa), oraz Bezglutenowa Pieczona Pizza Pomidorowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. smar cookie arkusz i ręce. Naciśnij ciasto do 11-calowy Okrągły na arkuszu cookie.
Piec 12 do 14 minut lub do krawędzi zaczyna brązowy.
Spread z sosem do pizzy w ciągu 1/2 cala krawędzi. Top z serem i pomidorami.
Piec 8 do 10 minut dłużej lub aż skorupa jest głęboki złoty kolor i ser topi. Wierzch z liśćmi bazylii. Schłodzić 5 minut przed podaniem.