Beza Petits Fours z kremem anyżowym i granatem

Beza Petits Fours z kremem anyżowym i granatem
Beza Petits Fours z kremem anyżowym i granatem może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 48 i kosztuje 4 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 19 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś sól, zwykły cukier granulowany, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Petits Fours Z Kremem Limonkowym I Ciemną Czekoladą, Petits Fours, oraz Petits Fours dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 79°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ubić białka z solą za pomocą miksera elektrycznego z dużą prędkością, aż po prostu trzymać sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Dodaj trochę drobnego cukru na raz, bijąc z dużą prędkością i kontynuuj bicie, aż białka utrzymają sztywne, błyszczące szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier DrobnyCukier Drobny
4
Łyżka bezy do ciasta worka i rury 1 1/4-calowy szeroki dysków (około 1/3 cala wysokości) około 1/2 cala od siebie na pergaminie wyłożonej blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
5
Bezy piec w środku piekarnika do wyschnięcia, ale nadal białe, około 1,5 godziny, następnie schłodzić w wyłączonym piekarniku (z zamkniętymi drzwiami) 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Przenieść bezy na blasze do stelaża do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1
Drobno zmielić zwykły cukier z anyżem w młynku do kawy / przypraw. Ubij śmietanę w misce z oczyszczonymi ubijakami, aż po prostu utrzyma miękkie szczyty, a następnie dodaj cukier anyżowy, ubijając, aż po prostu utrzyma sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KawaKawa
AnyżAnyż
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Obierz bezy z pergaminu, następnie nałóż 1 łyżeczkę śmietany na każdą bezę i polej 3 pestkami granatu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
KremKrem
1
Pieczone bezy (bez śmietany) i cukier anyżowy można przygotować 1 tydzień wcześniej i przechowywać osobno w szczelnych pojemnikach w temperaturze pokojowej.* Bezy można polać 30 minut wcześniej i przechowywać w chłodnej temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
AnyżAnyż
KremKrem
CukierCukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn