Berrymisu
Berrymisu może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Na 3,08 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 1045 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką wodę, serek śmietankowy, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Lemon Berrymisu, oraz Berrymisu Trifle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Puree rozmrożone Maliny w procesorze do uzyskania gładkości. Odcedź do średniej miski, naciskając na ciała stałe, aby uzyskać jak najwięcej płynu. Wyrzucić nasiona w sitku. Za pomocą miksera elektrycznego, beat twarogu i 1/2 szklanki cukru w dużej misce, aż będzie gładka. Ubij schłodzoną śmietanę do ubijania w innej dużej misce, aż uformują się szczyty. Delikatnie złóż bitą śmietanę w mieszankę z serem śmietankowym.
Dodać puree maliny i złożyć tylko do połączenia.
Pozostałe 1 szklanka cukru, 1 szklanka wody i sok z cytryny zagotować w małym rondlu, często mieszając. Lekko schłodzić. 1 biszkopt zanurzyć krótko w syropie cytrynowym, zmieniając się w warstwę.
Umieść płaską stronę na dnie 12-cup trifle dish. Powtórz z wystarczającą ilością herbatników, aby pokryć dno naczynia drobiazgowego, przycinając herbatniki, aby pasowały w razie potrzeby.
1/3 mieszanki malinowo-twarogowej rozprowadzić na herbatnikach w naczyniu drobiazgowym. Zanurz więcej herbatników w syropie cytrynowym i ułóż na wierzchu mieszankę malinowo-twarogową w naczyniu, całkowicie pokrywając i przycinając, aby dopasować, jeśli to konieczne. Powtórz nakładanie warstw z większą ilością mieszanki malinowo-twarogowej, następnie herbatników; wierzch z pozostałą mieszanką malinowo-twarogową.
Przykryć i przechowywać w lodówce, aż Zestaw, co najmniej 3 godziny i do 1 dnia.
W razie potrzeby udekoruj świeżymi malinami i gałązkami świeżej mięty.