Berry Yummy Bezglutenowe Batony Brzoskwiniowe

Berry Yummy Bezglutenowe Batony Brzoskwiniowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać jagodowe pyszne bezglutenowe batony brzoskwiniowe spróbować. Jedna porcja zawiera 126 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 48 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz cieszyć się ciastka Snickerdoodle życia, jagody, vanillan ekstrakt, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Bezglutenowe Potrójne Batony Z Kruszonką, Bezglutenowe Berry cheesecake crumb batony, oraz Bezglutenowe Brzoskwiniowe Batony Sernikowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350°, aby nadzienie owocowe: w dużej misce wymieszaj sok z brzoskwiń, cukru i skrobi. Wymieszaj owoce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
SkrobiaSkrobia
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieścić w rondlu i gotować na niskim usłyszeć, aż mieszanina zgęstnieje. Odłogowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
1
Połącz składniki skórki w robocie kuchennym. Pulse aż mieszanina przypomina mączkę lnianą. Naciśnij połowę mieszaniny skorupy do nasmarowanej 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia. Rezerwa drugą połowę mieszaniny skorupy fro polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Siemię Lniane MieloneSiemię Lniane Mielone
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
2
Wlać mieszankę owoców na skórkę. Weź zarezerwowaną mieszaninę skorupy i posypać mieszaninę owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
3
Piec około 20 minut, lub aż polewa jest złoty i mieszanki owoców jest ciemnofioletowy i gruby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Pozostaw do ostygnięcia przez 30 minut przed cięciem na pręty.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn