Berry Yummy Bezglutenowe Batony Brzoskwiniowe

Berry Yummy Bezglutenowe Batony Brzoskwiniowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać jagodowe pyszne bezglutenowe batony brzoskwiniowe spróbować. Jedna porcja zawiera 126 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 48 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz cieszyć się ciastka Snickerdoodle życia, jagody, vanillan ekstrakt, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Bezglutenowe Potrójne Batony Z Kruszonką, Bezglutenowe Berry cheesecake crumb batony, oraz Bezglutenowe Brzoskwiniowe Batony Sernikowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350°, aby nadzienie owocowe: w dużej misce wymieszaj sok z brzoskwiń, cukru i skrobi. Wymieszaj owoce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
SkrobiaSkrobia
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieścić w rondlu i gotować na niskim usłyszeć, aż mieszanina zgęstnieje. Odłogowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1
Połącz składniki skórki w robocie kuchennym. Pulse aż mieszanina przypomina mączkę lnianą. Naciśnij połowę mieszaniny skorupy do nasmarowanej 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia. Rezerwa drugą połowę mieszaniny skorupy fro polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Siemię Lniane MieloneSiemię Lniane Mielone
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
2
Wlać mieszankę owoców na skórkę. Weź zarezerwowaną mieszaninę skorupy i posypać mieszaninę owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
3
Piec około 20 minut, lub aż polewa jest złoty i mieszanki owoców jest ciemnofioletowy i gruby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Pozostaw do ostygnięcia przez 30 minut przed cięciem na pręty.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn