Beef Stroganoff
Wołowina Stroganoff może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 378 kalorii. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ocet balsamiczny, bulion wołowy, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Podobne przepisy to Wołowina Stroganoff-oryginalnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ulubieńca rodziny w moim domu, Easy Beef Stroganoff-Wersja Z Mieloną Wołowiną, oraz Beef Stroganoff.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Podczas gotowania makaronu, bulion połączyć, Worcestershire, ocet, pasta pomidorowa, 1/2 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Nagrzać holenderski piekarnik pokryty sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Wołowinę posypać 1/2 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Dodać wołowinę do patelni; gotować 3 1/2 protokół z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Dodaj cebulę i grzyby na patelnię; smażyć 3 minuty lub aż grzyby będą miękkie. Wymieszać z mąką; gotować 1 minutę, ciągle mieszając. Wymieszać mieszaninę bulionu; gotować 1 minutę lub aż lekko zgęstnieje, stale mieszając.
Pokrój wołowinę w cienkie paski; wróć na patelnię. Wymieszać z makaronem, kwaśną śmietaną i natką pietruszki; gotować 1 minutę lub do całkowitego ogrzania.