Beef Lombardi
Wołowina Lombardi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 553 kalorie, 39g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz makaron jajeczny, pomidory z puszki, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 51 minut. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest dobre. Spróbuj Beef Lombardi, Rolada wołowa (Niemieckie Roladki wołowe Nadziewane ogórkami i boczkiem), oraz Szparagi z wołowiną zawijane w Garlicky-idealna przystawka dla miłośników wołowiny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować mieloną wołowinę na dużej patelni na średnim ogniu 5 do 6 minut, mieszając, aż się kruszy i nie jest już różowy.
Wmieszać pokrojone pomidory i kolejne 4 składniki; gotować 5 minut.
Dodaj koncentrat pomidorowy i liść laurowy i gotuj na wolnym ogniu 30 minut.
Makaron jajeczny ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić.
Wymieszaj ugotowany makaron jajeczny, posiekaną zieloną cebulę i śmietanę do wymieszania.
Umieść mieszaninę makaronu na dnie lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 13 x 9 cali. Top z mieszanki wołowiny; posypać równomiernie serem.
Piec, pokryty folią aluminiową, w 350 przez 35 minut. Odkryć zapiekankę, i piec 5 Więcej minut.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: w razie potrzeby zamrozić zapiekankę do 1 miesiąca. Rozmrażać w lodówce przez noc.
Piec zgodnie z zaleceniami.
Aby rozjaśnić: Zastąp niskotłuszczową lub beztłuszczową kwaśną śmietanę i 2% ser cheddar o obniżonej zawartości tłuszczu. Zmniejszyć ilość serów na wierzchu do 1/2 szklanki każdy.