BBQ Chicken Toes
BBQ Chicken Toes to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 234 kalorie. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka czosnku, polędwiczki z kurczaka, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Podobne przepisy to Chrupiące pieczone w piecu paluszki z kurczaka, Chrupiące, Pieczone W Piekarniku Palce Z Kurczaka, oraz Makabryczne Zielone Palce.
Instrukcje
Szaszłyki moczyć w wodzie przez co najmniej 30 minut.
W średnim rondlu dodaj oliwę z oliwek, czosnek i cebulę i umieść na średnim ogniu.
Saute przez 2 do 3 minut. Gdy cebula będzie miękka i półprzezroczysta, dodaj pozostałe składniki i dopraw do smaku. Dusić przez 5 minut, aż zgęstnieje.
Szaszłyk połówka polędwicy na każdym z nasączonych drewnianych szaszłyków, utrzymując polędwicę pod koniec.
Kurczaka skropić oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Grillować szaszłyki na średnim ogniu. Gotuj przez 2 minuty, a następnie przekręć każdy szaszłyk raz, a następnie posmaruj zarezerwowanym sosem BBQ. Gotować przez 2 do 3 więcej minut, aż gotowane przez.