Bawarska Pieczeń Garnkowa
Bawarska pieczeń garnkowa to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 27g białka, oraz 19g tłuszczu. Za $1.49 za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i podnieś liść laurowy, bulion wołowy, pieczeń wołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać cebulę, możesz podążać za tym daniem głównym z Candy Corn Cupcakes jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 50 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Bawarska Pieczeń Garnkowa, Bawarska pieczeń w garnku dla 6, oraz Bawarska Pieczeń Garnkowa.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku brązowa pieczeń w gorącym oleju.
Połącz wodę, piwo lub bulion, sos pomidorowy, cebulę, cukier, ocet, sól, cynamon, liść laurowy, pieprz i imbir.
Polej mięso i zagotuj. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż mięso będzie miękkie, przez 2-1/2 do 3 godzin.
Usuń mięso. Odrzuć liść laurowy. W razie potrzeby zagęścić soki skrobią kukurydzianą i wodą.