Batony migdałowe II

Batony migdałowe II
Batoniki migdałowe II mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis służy 48. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 75 kalorii. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką migdały, krakersy graham, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest improvable. Spróbuj Almond Joy Batony, Batony Migdałowe, oraz Bary Z Dżemem Migdałowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię z galaretką 10x15 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Kruszyć krakersy graham na 4 kawałki i układać je dotykając przygotowanej galaretki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy GrahamKrakersy Graham
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Posypać pokrojone migdały na krakersy. W małym rondlu rozpuść masło. Po rozpuszczeniu masła, wymieszać z brązowym cukrem i wanilią, aż będzie gładka i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach
Brązowy CukierBrązowy Cukier
KrakersyKrakersy
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Wlać mieszaninę masła równomiernie na krakersy graham na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy GrahamKrakersy Graham
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec przez 8 do 10 minut w nagrzanym piekarniku. Obserwuj uważnie, aby krawędzie nie paliły się.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Przetnij pręty jeszcze ciepłe i zdejmij z patelni. Jeśli pręty są zablokowane, włóż patelnię do ciepłego piekarnika na minutę, aby się poluzować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W25 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn