Batony Lemon Linzer
Batoniki Lemon Linzer mogą być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. Ten przepis służy 24. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 65 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka cukru mix cookie, maliny, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Batony Lemon Linzer, Batony Lemon Linzer, oraz Linzer Augen (Linzer Eyes vel Linzer Tarts lub Linzer Cookies).
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spryskać dno i boki 13x9-calowej patelni sprayem do gotowania.
W dużej misce wymieszaj składniki bazowe ciastek, aż do uzyskania miękkiego ciasta.
Ciasto rozłożyć na dnie patelni.
Piec 20 do 23 minut lub do złotego koloru. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Dżem malinowy rozprowadzić na schłodzonej podstawie. W dużej misce, beat twarogu i lemon curd z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka. Złożyć ubitą polewą. Wymieszać cytrynę przez łyżeczki do herbaty na warstwie dżemu; rozprowadzić delikatnie i równomiernie na dżemie.
Posypać prażonymi migdałami na wierzchu. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub przez noc. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 4 rzędy. Aby podawać, na każdym batonie wymieszaj 1 malinę, delikatnie wciskając w mieszankę cytrynową. Przechowywać w lodówce.