Batoniki Zbożowe Z Czekoladą Do Żucia
Need a bezglutenowy posiłek poranny? Batoniki zbożowe z czekoladą do żucia mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 263 kalorie. Ten przepis służy 24. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz kęsy z masła orzechowego, pianki, kremowe mleko skondensowane w czekoladzie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Chewy Peanut Butter and Chocolate batony zbożowe (no-bake, wegańskie, bezglutenowe), No-Bake potrójne masło orzechowe i czekolada do żucia batony zbożowe (wegańskie, bezglutenowe), oraz Batoniki do żucia z orzechami i zbożami.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki ugotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, stale mieszając, 7 minut lub aż stopi się i będzie gładka. Wymieszać płatki i orzeszki ziemne.
Naciśnij na lekko nasmarowane 15-x 10-calowy jellyroll patelni lub dwóch 9-calowych kwadratowych patelni.
Cool 3 godziny lub do firmy.