Batoniki Z Serem Cytrynowym Nadziewane Truskawkami
Strawberry-Filled Lemon Cream Cheese batony może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 32 porcje z 166 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. 34 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz mieszankę ciasta, margarynę, skoncentrowaną mieszankę margarity i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Strawberry Lemon Cream Cheese Batony, Muffinki nadziewane serem truskawkowo-śmietankowym, oraz Kremowe Serki Wypełnione Czerwone Aksamitne Batoniki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Patelnia Grease 13x9 cali.
Wymieszać ciasto w dużej misce. Blenderem do ciast lub widelcem pokroić w masło, aż będzie kruche.
Dodać migdały; dobrze wymieszać. Rezerwa 1 mieszanka szklanki do polewy. Wcisnąć pozostałą mieszaninę na dnie patelni. Konfitury wymieszać, aż będą gładkie; ostrożnie rozprowadzić na podstawie.
W tej samej misce, beat twarożek, cukier, mąka, sól i jajko z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Dodać mieszankę margarity; ubijać z małą prędkością, aż do wymieszania. Ostrożnie wlać nadzienie na bazę.
Posypać zarezerwowaną mieszaninę bazową nadzieniem.
Piec 34 do 41 minut lub do momentu, gdy brzegi zaczną brązowieć i środek jest ustawiony. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Pokroić w kratki. Przechowywać w lodówce.