Batoniki Z Ciasta Marchewkowego
Batoniki z ciasta marchewkowego wymagają około 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 19. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 165 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz mąkę, marchew Jedzenie dla dzieci, sól, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, który nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Batoniki Z Ciasta Marchewkowego, Batoniki Z Ciasta Marchewkowego, oraz Batoniki Z Ciasta Marchewkowego.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka 10x15 calowy galaretki Roll pan. Mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon i sól przesiać. Odstawić.
W dużej misce ubić cukier, olej i jajka na gładką masę.
Wymieszać w mieszaninie mąki. Mieszać w marchew żywności dla dzieci.
Rozprowadź ciasto na patelni z galaretką o wymiarach 10x15 cali.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.