Batoniki Pecan Z Polewą Czekoladową
Batoniki orzechowe z polewą czekoladową mogą być tylko Southern przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. Ten przepis służy 36 i kosztuje 25 centów za porcję. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, masło, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Ciasto Wiśniowo-Orzechowe Polane Czekoladą, oraz Czekoladowo-Migdałowe Batoniki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 13x9-calowy patelnia z natryskiem do gotowania. W dużej misce wymieszać cukier granulowany, masło, 1 łyżeczka wanilii i 1 jajko. Wymieszać z mąką. Wciśnij ciasto na dnie i 1/2 cala w górę boków patelni (jeśli to konieczne, użyj mąki palce).
Piec 10 do 15 minut lub do krawędzi są jasnobrązowe.
Tymczasem, w średniej misce, ubić składniki nadzienia z wyjątkiem orzechów pekan łyżką. Wymieszać z orzechami pekan.
Piec 25 do 30 minut lub do zestawu. Na ciepło, poluzować brzegi z boków patelni. ochłodzić całkowicie, około 2 godzin.
W przypadku trójkątnych prętów pokrój w 6 rzędów na 3 rzędy.
Przeciąć każdy pręt na pół po przekątnej. W małej kuchence mikrofalowej miski, kuchenka mikrofalowa czekoladowe chipsy i skracanie odkryte na wysoki 1 minuta do 1 minuta 30 sekund lub do stopienia; wymieszać, aż będzie gładka. Zanurz 1 stronę każdego batonu w roztopionej czekoladzie; połóż płasko do wyschnięcia.