Batoniki Owsiane Krówkowo-Orzechowe
Batoniki owsiane z krówkami i orzechami mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, jajka, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Płatki owsiane Fudge Revel Bars aka Fudge Jumbles, Batoniki Owsiane, oraz Batoniki Owsiane dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, masło śmietankowe i brązowy cukier do lekkiego i puszystego.
Dodać jajka i wanilię; dobrze wymieszać.
Połącz owies, mąkę, sodę oczyszczoną i sól; dodaj do kremowanej mieszaniny.
Rozłóż dwie trzecie na 15-calowe. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia; odstawić.
Do napełniania podgrzać mleko, chipsy czekoladowe, masło i sól w misce bezpiecznej dla mikrofalówki, aż chipsy się stopią.
Zdjąć z ognia; wymieszać z orzechami włoskimi i wanilią.
Rozstaw na górze. Pozostałą mieszaninę owsianą upuść przez łyżki stołowe na czekoladzie.
Piec w temperaturze 350° przez 20 do 25 minut. Schłodzić na stojaku z drutu.