Batoniki Morelowo-Wiśniowe Z Polewą Z Płatków Owsianych
Batony morelowo-wiśniowe z płatkami owsianymi z kruszonką mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 50. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Jeśli masz pod ręką sól, mleko skondensowane, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Podobne przepisy to Apricot Cherry Crumble Batony, Cherry Oatmeal Crumble Bars, oraz Bez mąki bary masła nerkowca z kruszonką polewa.
Instrukcje
1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji niższej-Środkowej; piekarnik rozgrzać do 325 stopni. Spryskaj 13-na-9-calową patelnię do pieczenia Pyrex za pomocą sprayu do gotowania warzyw. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny Gotowanie Spray
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół