Batoniki Morelowo-Imbirowe
Morelowo-imbirowe batony Cookie mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 410 kalorii. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, dżem morelowy, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Migdałowe, morelowe i białe czekoladowe batoniki dekadenckie (Mix ciastek), Batoniki z pistacjami, żurawiną i imbirem, oraz Morelowe Ciasteczko Spritz dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. linia 8-lub 9-calowy kwadratowy patelni z gotowania pergaminu papieru; spray papieru z gotowania sprayu.
W średniej misce wymieszaj ciastka, masło, jajko i wodę, aż do uzyskania miękkiego ciasta.
Na patelni wcisnąć połowę ciasta.
Dżem rozprowadzić równomiernie na cieście.
Posypać białymi wiórkami. Delikatnie wcisnąć pozostałe ciasto na dżem i frytki. Wierzch z migdałami.
Piec 25 do 35 minut lub do zestawu i lekko rumiane. Schłodzić całkowicie w patelni na stojaku chłodzącym.
Pokrój w 3 rzędy po 3 rzędy.