Batoniki Mocha Toffi
Batoniki Mocha toffi mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 48 i kosztuje 23 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 113 kalorii. Jeśli masz masło, żółtko, prażone orzechy nerkowca i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 66 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Batoniki Mocha Toffi, Batoniki Truflowe Mocha - Toffi, oraz Babeczki Toffi Mocha dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce z mikserem elektrycznym, masło śmietany, dodać brązowy cukier, i ubić mieszaninę, aż będzie lekki i puszysty. Ubij żółtko, dodaj wanilię i mieszankę espresso, trochę na raz, ubijając i ubijaj mieszaninę, aż dobrze się połączy.
Dodać sól i mąkę, ubijając i ubić mieszaninę, aż dobrze się połączy.
Rozprowadzić ciasto równomiernie w galaretce-roll patelni, 15 1/2 przez 10 1/2 przez 1 cal, i piec go w środku nagrzanego piekarnika 177° przez 15 do 20 minut, lub aż odciąga się nieco od krawędzi patelni.
Rozprowadzić czekoladę, stopioną, równomiernie na upieczonej warstwie i posypać nią plastry.
Niech mieszanina ostygnie na patelni na stojaku, pokroić na 48 batonów i schłodzić przez 15 do 20 minut, lub aż czekolada będzie jędrna.