Batoniki Jabłkowo-Porzeczkowe
Batoniki jabłkowo-porzeczkowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 20 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 140 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, zmielony cynamon, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Spróbuj Zdrowe i smaczne: rozdrobniona Sałatka z buraków, jabłek i porzeczek z winegretem jabłkowym, Czerwone Porzeczki Streusel Batony, oraz Czerwone Porzeczki Migdałowe Batoniki Musli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników. Dobrze wymieszać; odstawić.
Margarynę śmietankową w dużej misce; stopniowo dodawać brązowy cukier, ubijając ze średnią prędkością miksera, aż będzie lekki i puszysty.
Dodać jajko; dobrze ubić.
Dodać mieszaninę mąki do śmietany mieszaniny; beat tylko do suchych składników są wilgotne. Wymieszać wanilią, jabłkiem, owsem i porzeczkami.
Łyżka ciasto do 9-calowej kwadratowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 40 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Na wierzch posypać cukrem pudrem.