Batoniki Czekoladowo-Migdałowe
Czekolada migdałowe batony może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 130 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, mąkę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Batoniki morelowo-migdałowe z czekoladą, Czekoladowe Migdałowe Batoniki Piknikowe, oraz Sernik Czekoladowo-Migdałowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, połączyć mąkę i cukier; pokroić w maśle, aż kruchy. Naciśnij na nasmarowane 13-in. x 9-po. patelnia do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 18-20 minut lub do lekko rumiane. Cool on wire rack.
W rondlu, połączyć mleko i 1 szklanka czekolady chipsy. Gotować i mieszać na małym ogniu, aż chipsy się stopią.
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić. Wymieszać z jajkiem, migdałami i ekstraktem.
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić na stojaku z drutu. W kuchence mikrofalowej, skracanie stopu i pozostałe wióry; mżawka na górze.