Meksykańska Zupa Warzywno-Wołowa

Meksykańska Zupa Warzywno-Wołowa
Meksykańska zupa warzywno-wołowa może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 246 kalorii, 20g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jeśli masz warzywa, majeranek, mieszankę ziół i przypraw oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ziemniaki, można śledzić to danie główne z Placek Ziemniaczany jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Spróbuj Caldo De Res (Meksykańska Zupa Wołowo-Warzywna), Seria Zupy Wołowej-Część 3: Obfita Zupa Warzywna Wołowa, oraz Meksykańska Zupa Jarzynowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować ziemię wokół w średnim rondlu na średnim ogniu, aż zbrązowieje, mieszając, aż się kruszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ground RoundGround Round
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odcedzić i osuszyć ręcznikami papierowymi. Wycierać kapiele z rondla papierowym ręcznikiem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Powrót mięsa do rondla. Wymieszać z mieszanymi warzywami i pozostałymi składnikami. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 30 do 35 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa MieszaneWarzywa Mieszane
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia27
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn