Rolada Wołowa Po Burgundzku
Przepis burgundzki rolada wołowa jest gotowy w około 1 godzinę i 30 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne opcja dla miłośników europejskiej żywności. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 30. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka gruboziarnistego mielonego pieprzu, mąki, marchwi i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Burgundzka Wołowina, Burgundzka Wołowina, oraz Wołowina Burgund dla podobnych receptur.
Instrukcje
Stek funtowy na prostokąt 10x8 cali; rozłożony z musztardą. Na wierzchu jedną warstwą boczku, marchwi i fasoli, wszystkie kawałki ułożone w rzędach równolegle do krótkich końców steków.
Zwiń stek, zaczynając od jednego krótkiego końca; krawat zamknięty sznurkiem kuchennym.
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodaj stek; gotuj 10 min. lub aż równomiernie zbrązowieje, obracając od czasu do czasu.
Przenieś stek do naczynia do pieczenia 12x8 cali; rezerwy kapieli na patelni.
Dodać mąkę do kapieli; ubijać do wymieszania. Stopniowo ubijać w bulionie, a następnie wino do wymieszania. Gotować na średnim ogniu 15 min. lub aż zgęstnieje, stale mieszając; polać stek. Kryć się.
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Piec stek 1 godzinę lub do średniej doneness. Po 50 min., zacznij gotować makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól.
Odstawić 10 min. przed wyjęciem sznurka i krojeniem steku.
Podawać na makaronach polanych sosem.