Cheesy Chicken Alfredo Patelnia

Cheesy Chicken Alfredo Patelnia
Przepis Chichot Chicken Alfredo patelnia może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w około 25 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 355 kalorii. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.6 za porcję. 2774 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać oscar mayer boczek, velveeta cheesy skillets zestaw obiadowy kurczaka alfredo, piersi z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chicken Alfredo Dip, AD-Alfredo Chicken & Broccoli patelnia makaron, oraz Simple One-Skillet Chicken Alfredo Pasta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj serowe Patelnie obiad z kurczakiem zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2
Wierzch z boczkiem i parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Castellani Chianti Annata. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
TrudnośćŁatwy
Gotowe W25 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia6
Magazyn