Batoniki Czekoladowe Toffi Crunch
Czekolada toffi Crunch batony może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji Hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 15. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka brązowego cukru, orzechy włoskie, okruchy krakersów graham i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 13%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Toffi Nerkowca Crunch Bary, Almond Crunch Toffee Batony, oraz Ciasteczka Czekoladowe Toffi Crunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce, wymieszać okruchy krakersów graham, 1/4 szklanki brązowego cukru i 1/3 szklanki roztopionego masła. Naciśnij na dno patelni o wymiarach 9x13 cali.
Piec przez 8 do 10 minut w nagrzanym piekarniku. W rondlu połącz 1/2 szklanki masła i 1/2 szklanki brązowego cukru. Gotować na umiarkowanym ogniu, stale mieszając, aż mieszanina dojdzie do wrzenia; gotować przez 1 minutę.
Natychmiast wlać na upieczoną bazę ciastek.
Wyjąć z piekarnika i posypać kawałkami czekolady.
Odstawić na 2 do 3 minut, aż chipsy będą lśniące i miękkie.
Zmiękczoną czekoladę równomiernie rozprowadzić na wierzchu.
Posypać posiekanymi orzechami. Ostudzić przed pokrojeniem w paski.