Batoniki Chrupiące Z Czekoladą
Chrupiące batoniki z czekoladą mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 24. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 259 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz płatki ryżowe, wafle cukierkowe, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batoniki Chrupiące Z Czekoladą I Kokosem (Bez Prawoślazu), Czekoladowe Chrupiące Smakołyki Truskawkowe, oraz Czekolada Dipped Peanut Butter Rice Crispy Treats dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić płatki w dużej misce; odstawić.
W ciężkim rondlu, połączyć cukier i syrop kukurydziany na średnim ogniu; mieszać często aż do zagotowania mieszaniny. Pozostawić do wrzenia 30 sekund bez mieszania.
Wyjąć z ognia i wymieszać z masłem orzechowym.
Wlać masło orzechowe mieszaniny na płatki; mieszać aż dobrze wymieszane. Naciśnij mieszaninę do 13" X9 " patelni do pieczenia; ostudzić.
Pokrój na 4 " x1 " paski.
Połącz kolejne 2 składniki. Połowę każdego batonu zanurz w mieszaninie gorzkiej czekolady; umieść na papierze woskowym, aż czekolada stwardnieje.
Rozpuścić białą czekoladę na ciemnej czekoladzie i powrócić do papieru woskowego, aby utwardzić.