Bas w paski z duszonym porem, pomarańczą i tymiankiem

Bas w paski z duszonym porem, pomarańczą i tymiankiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj basu w paski z duszonym porem, pomarańczą i tymiankiem. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 294 kalorie, 24g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 3,02 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka grubej soli, pomarańcza pępka, oliwki kalamatan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Prażona Pomarańcza-Koper Włoski W Paski, Grillowany bas w paski z masłem pomarańczowo-szafranowym, oraz River Cottage duszony na parze okoń morski z tymiankiem i cytryną dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn