Barszcz

Barszcz
Barszcz jest bezglutenowe zupa. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 246 kalorii, 9g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka oleju roślinnego, koperku, selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Spróbuj Barszcz II, Barszcz, oraz Barszcz dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przykryć ziemniaki zimną osoloną wodą o 1 cal i dusić do miękkości, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
2
Odcedzić i ogrzać.
3
Podczas gdy ziemniaki są Gotowanie, sauté marchew, seler, i cebula w oleju w 3-quart ciężki rondel na dużym ogniu, często mieszając, aż zacznie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Dodać bulion i doprowadzić do wrzenia. Dusić, pod przykryciem, aż warzywa będą miękkie, o 13 protokół. Wymieszać buraki i ich solankę i gotować na wolnym ogniu, przykryte, 8 minut więcej. Barszcz z chochli do misek i dodać ziemniaki. Top z kwaśną śmietaną i koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WarzywaWarzywa
ZiemniakZiemniak
SolankaSolanka
BurakBurak
BulionBulion
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia55
Magazyn