Bardziej Cienkie I Chrupiące Ciasteczka Czekoladowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj bardziej cienkich i chrupiących Ciasteczek z kawałkami czekolady. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. Ten przepis służy 24. Ten przepis jest lubiany przez 382 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz chipsy czekoladowe, sól, wanilia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Bardziej Cienkie I Chrupiące Ciasteczka Czekoladowe, Cienkie i chrupiące ciasteczka czekoladowe, oraz Cienkie i chrupiące ciasteczka czekoladowe.
Instrukcje
Nie rozgrzewaj jeszcze piekarnika, ponieważ jest krótki czas chłodzenia.Ubić chłodne masło do kremowej za pomocą miksera elektrycznego. Ubij w obu cukrach i wanilii. Gdy kremowy, ubić w jajku. Kiedy jajko jest mieszane w, ubić w soli i sody oczyszczonej-ubić tylko tyle, że soda i sól są w pełni wymieszane, ale nie szalej pokonując ciasto.
Dodaj mąkę i mieszaj, aż prawie się zmieszasz.
Dodać kawałki czekolady i mieszać, aż zniknie cała mąka. Schłodzić ciasto przez około pół godziny (lub dłużej).Rozgrzej do 350 stopni F. upuść ciasto przez zaokrąglone łyżeczki do herbaty na pergaminowe arkusze ciastek.
Piec jeden arkusz na raz na środku stojaka przez 12 minut lub aż krawędzie są złotobrązowe.