Fruity Fro-Yo Fun Bars
Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 219 kalorii. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz płatki, oryginalny jogurt truskawkowy, mleko skondensowane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Owocowe Batoniki Zbożowe, Fruity Pebbles No-Bake Bars, oraz Owocowe Kamyczki Batoniki Musli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 8x4-calowy bochenek patelni z folią, pozostawiając krawędzie folii wiszące na bokach patelni. Mleko skondensowane podzielić równomiernie pomiędzy 2 średnie miski. Wymieszaj jogurt z limonką w 1 misce. Jogurt truskawkowy wymieszać do pozostałej miski.
Rozłóż mieszankę z cytryny na wyłożoną folią patelnię bochenkową.
Posypać płatkami. Delikatnie łyżką i rozprowadzić mieszaninę truskawkową na wierzchu. Zamrozić co najmniej 8 godzin do uzyskania jędrności.
Aby służyć, użyj folii, aby podnieść zamrożony bochenek z patelni. Ściągnąć folię i zdjąć.
Odstawić 5 do 10 minut, aby lekko zmiękczyć.
Pokroić w osiem 1-calowe plastry.