Barbecue Wołowina, Boczek, Zapiekanka Z Fasoli

Barbecue Wołowina, Boczek, Zapiekanka Z Fasoli
Przepis Barbecue wołowina, boczek, zapiekanka z fasoli może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w przybliżeniu 1 godzina i 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Ten przepis służy 30 i kosztuje 98 centów za porcję. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Działa dobrze jako bardzo niedrogie danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać Heinz ketchup pomidorowy, ocet winny, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć biały ocet winny, można śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekanka z kurczaka i fasoli z grilla, Boczek Wołowy Grill Pizza Kieszenie, oraz Zapiekanka Z Wołowiną I Fasolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki sosu razem w rondlu o grubym dnie na średnim ogniu. Często mieszaj, aż mieszanina osiągnie wrzenia. Gotować przez minutę, zdjąć z ognia i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
3
Stos dwa funty boczku i pokroić w poprzek plastry podejmowania-calowe szerokie paski. Na dużej patelni, smażyć boczek, często mieszając, aż chrupiące i brązowy. Użyj łyżki szczelinowej, aby przenieść boczek na papierowy ręcznik wyłożony talerzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Odcedzić tłuszcz boczkowy z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Umieść patelnię z powrotem na średnim ogniu i rozbij na nią mieloną wołowinę. Jeśli używasz cebuli, dodaj ją w tym momencie. Kontynuuj łamanie go z łyżką, jak gotować, aż wołowina jest rumiane. W razie potrzeby odcedzić nadmiar tłuszczu z mięsa. W dużej misce mieszania, wymieszać razem SOS, wołowina, boczek, i fasola, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Bez Pestek I Pokrojone W Drobną KostkęPomidory Rzymskie, Bez Pestek I Pokrojone W Drobną Kostkę
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Podzielić mieszaninę między patelnią kwadratową 9 cali na 13 cali na 2 cale i patelnią kwadratową 8 cali na 8 cali na 2 cale.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Piec (odkryte) przez 1 godzinę lub aż bardzo bąbelkowe i gorące przez całą drogę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
1
Spryskaj miskę wkładki crock powolnej kuchenki nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Wlać mieszaninę do wkładki, przykryć i gotować na niskim poziomie przez 4 do 6 godzin lub aż bardzo bąbelkowo i gorąco przez całą drogę.
3
Resztki należy przechowywać szczelnie przykryte w lodówce lub podzielić na porcje po posiłku i zamrozić w szczelnym pojemniku przez okres do 6 miesięcy. Podgrzać z odrobiną wody w przykrytym rondlu lub w kuchence mikrofalowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia11
Magazyn