Barbecue Wołowina, Boczek, Zapiekanka Z Fasoli

Barbecue Wołowina, Boczek, Zapiekanka Z Fasoli
Przepis Barbecue wołowina, boczek, zapiekanka z fasoli może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w przybliżeniu 1 godzina i 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Ten przepis służy 30 i kosztuje 98 centów za porcję. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Działa dobrze jako bardzo niedrogie danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać Heinz ketchup pomidorowy, ocet winny, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć biały ocet winny, można śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekanka z kurczaka i fasoli z grilla, Boczek Wołowy Grill Pizza Kieszenie, oraz Zapiekanka Z Wołowiną I Fasolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki sosu razem w rondlu o grubym dnie na średnim ogniu. Często mieszaj, aż mieszanina osiągnie wrzenia. Gotować przez minutę, zdjąć z ognia i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
3
Stos dwa funty boczku i pokroić w poprzek plastry podejmowania-calowe szerokie paski. Na dużej patelni, smażyć boczek, często mieszając, aż chrupiące i brązowy. Użyj łyżki szczelinowej, aby przenieść boczek na papierowy ręcznik wyłożony talerzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Odcedzić tłuszcz boczkowy z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Umieść patelnię z powrotem na średnim ogniu i rozbij na nią mieloną wołowinę. Jeśli używasz cebuli, dodaj ją w tym momencie. Kontynuuj łamanie go z łyżką, jak gotować, aż wołowina jest rumiane. W razie potrzeby odcedzić nadmiar tłuszczu z mięsa. W dużej misce mieszania, wymieszać razem SOS, wołowina, boczek, i fasola, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Podzielić mieszaninę między patelnią kwadratową 9 cali na 13 cali na 2 cale i patelnią kwadratową 8 cali na 8 cali na 2 cale.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Piec (odkryte) przez 1 godzinę lub aż bardzo bąbelkowe i gorące przez całą drogę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
1
Spryskaj miskę wkładki crock powolnej kuchenki nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlać mieszaninę do wkładki, przykryć i gotować na niskim poziomie przez 4 do 6 godzin lub aż bardzo bąbelkowo i gorąco przez całą drogę.
3
Resztki należy przechowywać szczelnie przykryte w lodówce lub podzielić na porcje po posiłku i zamrozić w szczelnym pojemniku przez okres do 6 miesięcy. Podgrzać z odrobiną wody w przykrytym rondlu lub w kuchence mikrofalowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia11
Magazyn