Barbecue Wołowina, Boczek, Zapiekanka Z Fasoli
Przepis Barbecue wołowina, boczek, zapiekanka z fasoli może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w przybliżeniu 1 godzina i 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Ten przepis służy 30 i kosztuje 98 centów za porcję. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Działa dobrze jako bardzo niedrogie danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać Heinz ketchup pomidorowy, ocet winny, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć biały ocet winny, można śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekanka z kurczaka i fasoli z grilla, Boczek Wołowy Grill Pizza Kieszenie, oraz Zapiekanka Z Wołowiną I Fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać wszystkie składniki sosu razem w rondlu o grubym dnie na średnim ogniu. Często mieszaj, aż mieszanina osiągnie wrzenia. Gotować przez minutę, zdjąć z ognia i odstawić.
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Stos dwa funty boczku i pokroić w poprzek plastry podejmowania-calowe szerokie paski. Na dużej patelni, smażyć boczek, często mieszając, aż chrupiące i brązowy. Użyj łyżki szczelinowej, aby przenieść boczek na papierowy ręcznik wyłożony talerzem.
Odcedzić tłuszcz boczkowy z patelni.
Umieść patelnię z powrotem na średnim ogniu i rozbij na nią mieloną wołowinę. Jeśli używasz cebuli, dodaj ją w tym momencie. Kontynuuj łamanie go z łyżką, jak gotować, aż wołowina jest rumiane. W razie potrzeby odcedzić nadmiar tłuszczu z mięsa. W dużej misce mieszania, wymieszać razem SOS, wołowina, boczek, i fasola, aż dobrze połączone.
Podzielić mieszaninę między patelnią kwadratową 9 cali na 13 cali na 2 cale i patelnią kwadratową 8 cali na 8 cali na 2 cale.
Piec (odkryte) przez 1 godzinę lub aż bardzo bąbelkowe i gorące przez całą drogę.
Spryskaj miskę wkładki crock powolnej kuchenki nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Wlać mieszaninę do wkładki, przykryć i gotować na niskim poziomie przez 4 do 6 godzin lub aż bardzo bąbelkowo i gorąco przez całą drogę.
Resztki należy przechowywać szczelnie przykryte w lodówce lub podzielić na porcje po posiłku i zamrozić w szczelnym pojemniku przez okres do 6 miesięcy. Podgrzać z odrobiną wody w przykrytym rondlu lub w kuchence mikrofalowej.